Salon Taboe Tango
Tango Atelier
 
 

TABOE TANGO SALON

Milonga with a twist - Dance with a Smile

Elke 1ste zaterdag vd. maand 20:00 - 00:30
Check de data hieronder, heel soms een andere zaterdag!

Een avond in een verbonden en warme atmosfeer met (blind)speeddate tanda om nieuwe dansers te ontmoeten Met een gebalanceerde mix van de mooiste oude en nieuwe tango's met van muzikale uitstapjes, met ca. 75%-25% trad./altern. muziek. Leuk als je vroeg komt, dan kunnen we langer samen dansen!

PRAKTISCH

Tijd20:00 - 0:30
Entree€ 8,50
LocatieMusketon Theater, Hondsrug 19, 3524BP Utrecht, gratis parkeren


DATA & DJ's

6 oktoberDj Michael Watson uit Berlijn.
Taboe DJ primeur! Meer info over hem volgt...
3 novemberDj ...
1 decemberDj Max Thomas uit Dsseldorf.
De 2e keer terug Nederland :)


ONZE VISIE
Taboe is de eerste en langst draaiende alternatieve tangosalon van Nederland sinds 2003. Taboe bood voor duizenden dansers een warme ontmoetingsplek sindsdien, waar nieuwe dansers net zo welkom voelen als de zeer ervarene. Taboe wil diversiteit en verbinding in muziek en tango-stijlen promoten, want wij vinden het belangrijk voor een nieuwe dansers uitnodigende, steeds evoluerende en innovatieve tango gemeenschap.

Op Taboe draaien we gemiddeld 75% traditioneel, 25% alternatief muziek, afhankelijk van de dj.

Taboe wil een verbindende plek zijn waar de nieuwere tango dansers zich net zo welkom voelen als de zeer ervarene. Taboe wil diversiteit in muziek en tango-stijlen promoten. Deze aspecten vinden wij belangrijk voor een verbonden, steeds evoluerende en innovatieve tango gemeenschap. Onze klassieke Taboe-spellen zoals de speed-date-tandas helpen daarbij.

Theaterzaal Musketon

De Musketon zaal met een geweldige dansvloer.

Een hele avond dansen op prikkelende en verassend muziek. Veel traditioneel, maar ook muzikale verassingen. We maken graag een sfeer waar iedereen zich ontspannen, open en verbonden voelt ... zodat er vele mooie, magische momenten kunnen ontstaan ... dat is toch de reden dat wij gaan dansen?