Salon Taboe Tango
Tango Atelier
 
 

TABOE TANGO SALON

Milonga with a twist - Dance with a Smile

Elke 1ste zaterdag vd. maand 20:00 - 00:45
Check de data hieronder, heel soms een andere zaterdag!

Een avond in een verbonden en warme atmosfeer met (blind)speeddate tanda om nieuwe dansers te ontmoeten Met een gebalanceerde mix van de mooiste oude en nieuwe tango's met van muzikale uitstapjes, met ca. 75%-25% trad./altern. muziek. Leuk als je vroeg komt om langer te kunnen dansen!

De volgende Taboe Salon hebben we een heel speciale Dj die we voor jullie invliegen uit Napels. Dat wordt genieten. Hier wat meer informatie over haar!

DJ EL FRESCO - 3 MAART
""DJ'en in een milonga is voor mij net als een reis, improviseren en interactie aangaan met de dansers. Gaan waarheen de muziek ons meevoert en spelen met de energie zodat het kan bewegen en stromen." El Fresco


Op 3 maart keert Richard 'El Fresco' terug naar Taboe, net voordat hij naar Buenos Aires vertrekt. Hij neemt ons mee op een muzikale reis langs verschillende genres. Hij zoekt altijd naar de muziek waarmee hij de dansers het beste kan dienen. Je kunt vele mooie tango klassiekers verwachten, gemengd met een aantal zeer dansbare verrassingen. Wees bereid om de hele nacht te dansen!

PLAATS
Musketon Theater, Hondsrug 19, 3524BP Utrecht, gratis parkeren

DATA & DJ

3 maartDj El Fresco
7 aprilDj Paras
5 meiDJ Max Thomas (DE), 15 JAAR TABOE JUBILEE met BELTANGO ORCHESTRA
9 juniDj El Fresco
30 juniDj El Nio


ONZE VISIE
Taboe is de eerste en langst draaiende alternatieve tangosalon van Nederland sinds 2003. Taboe bood voor duizenden dansers een warme ontmoetingsplek sindsdien, waar nieuwe dansers net zo welkom voelen als de zeer ervarene. Taboe wil diversiteit en verbinding in muziek en tango-stijlen promoten, want wij vinden het belangrijk voor een nieuwe dansers uitnodigende, steeds evoluerende en innovatieve tango gemeenschap.


Theaterzaal Musketon

De Musketon zaal met een geweldige dansvloer.