Paras en paul
Tango Atelier
 
 


Privélessen


Soms wordt het dansplezier en het leren van nieuwe bewegingen belemmerd door 'eigenaardigheden' in de basistechniek en -houding. In een privé-les kun je hier lekker intensief aan werken en inzoomen op die beweging of pas die niet lekker loopt.
 
We kunnen ook thema's onderzoeken, zoals: 'dansen in de muziek'; 'vrijheid in leiden en volgen'; 'moeiteloos bewegen'; 'jezelf blijven in het contact'.
 
Zowel Paras als Paul geven privélessen aan leiders en volgers, alleen of als paar. In een les kunnen we op een rustige manier met z'n tweeën of drieën werken. We vragen je altijd vóór de les na te denken over wat je in de les wilt onderzoeken.
 
Naast een incidentele privéles als ‘onderhoud’, begeleiden wij graag iemand grondig met zijn/haar vraag en lopen wij een tijd lang (letterlijk!) mee zodat er werkelijk iets verandert. Daarom willen wij ons focussen op een kortere/langere traject. Welkom met je technische en inhoudelijke vragen.
 
De lessen duren 60 min. exclusief aankomst/vertrektijd
Extra oefentijd na de les voor € 5,- per persoon voor 30 minuten

Prijzen 1 persoon
Enkele les: € 55,-
Serie van 3 lessen: € 150,-
Serie van 6 lessen: € 270,-

Prijzen 1 paar
Enkele les: € 65,-
Serie van 3 lessen: € 180,-
Serie van 6 lessen: € 330,-

Prijzen 2 paren
Enkele les: € 80,-
Serie van 3 lessen: € 210,-
Serie van 6 lessen: € 390,-

Alle privélessen geven we in onze dansstudio thuis: Simón Bolivarstraat 41, Utrecht (parkeren gratis). Afspraken zijn de hele week zowel overdag als 's-avonds mogelijk.